Mandalai Lamas med singel og musikkvideo!

Foto: Iselin Aurora Irgens Eriksen
Lystbetont eksistensiell angst fra Mandalai Lamas. «I Don’t Know What to Do with My Life» er ute i dag gjennom Big Day Records.

Mandalai Lamas er et Halden-basert band som spiller psykedelisk garasjerock av fin gammel årgang. Bandet ble stiftet av Håvard Dahle (gitar og sang) så nylig som i 2018, men har allerede opparbeidet seg et respektabelt rykte som live-band samt gitt ut 2 singler tidligere i år. Dagsferske «I Don’t Know What to Do with My Life» etterfølger  «I Wanna Be Your Man» og «Wanna, Wanna, Wanna», og er den siste singelen bandet gir ut før debutplata slippes den 1. november.

Årgangssound

«I Don’t Know What to Do with My Life» er bandets fyrigste låt hittil, og både lydbilde såvel som attitude minner om proto-punkens storheter.

Temaet på bandets nye singel er – som navnet kan antyde – en låt om eksistensiell angst, 2019-style. Det er derimot lite med sounden som kan kobles til denne siden av tusenårsskiftet; Mandalai Lamas spiller musikk som først og fremst sender assosiasjonene i retning Woodstock-æraen, og dette uttrykket mestrer de til fingerspissene. «I Don’t Know What to Do with My Life» er bandets fyrigste låt hittil, og både lydbilde såvel som attitude minner om proto-punkens storheter.

På konsertfronten har bandet varmet opp for blant andre amerikanske Lee Bains III and the Glory Fires, og The Fleshtones. De har også hatt suksess på den norske festivalfronten; terningen trillet seks for konserten på Sørveiv i november i fjor, og nylig slengte Bergens Tidene en femmer i deres retning for showet deres på Vill Vill Vest for et par ukers tid siden. Vi ser frem til debutalbumet!

Sjekk ut videoen og låta her!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*