Mose slipper sitt debutalbum i dag

Foto: Promobilde
Death’n’roll-bandet fra Drammen slipper sitt debutalbum i dag, og feirer med gratis relesekonsert på Down Under i Mjøndalen i kveld.

Mose er en death ‘n’ roll trio bestående av trommer, bass og vokal, som har holdt på siden 2017. Året etter kom de med den selvtituleret EPen Mose og singlen «Planet 8, Planet 9».

Bandet spiller særegen death ‘n’ roll fra hjertet som får rockefoten til å trampe i takt. De leverte groovy riff, energifylte trommer og progressive vokaler på Down Under i fjor og i kveld har får du sjansen til å se de på samme stedet, hvor de vil fremføre Sleepeater i sin helhet. Gutta har stått for alt selv og har jobbet beinhardt mot dette albumet og dens release-konsert.

Groovy og tungt

Et album med en variert sound med en blanding av groovy og tunge riff, up-beat energi, og kraftig vokal.

Albumet Sleepeater har preg fra god gammeldags heavy metal som Black Sabbath, samt andre band som Korn og Pantera. Resultatet er et album med en variert sound, med en blanding av groovy og tunge riff, up-beat energi, og kraftig vokal. Det tredje sporet på skiva «I Hit Back» handler om hevn og sinne uten retning.

I produksjonen har de fått hjelp av Christian Nilsen fra Nilsen Audio og Billy Anderson som har blant annet jobbet med stoner-metal legendene i Sleep, samt andre kjente band.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*