Musikkvideo: Captain Kill – Monument

Foto: Promobilde
Captain Kill tar seg selv av dage i sin nye, horror-inspirerte musikkvideo.

Rockebandet Captain Kill består av Reidar Håndstad (gitar), Daniel Odda (bass/vokal), og Bjørn Arne F. Karlsen (trommer/vokal). Bandet  har Hønefoss som base, og har holdt det gående siden 2011. Det hele startet i det Odda og Karlsen satte seg det noe ambisiøse målet om å legge rockeuniverset for sine føtter. Dette felttoget skulle kjempes med fuzzbass, heftig trommehamring, og et rettskaffent, intenst ønske om å fore massene med hard, riffbasert rock n’ roll. Disse visjonene appellerte åpenbart til Håndstad, som lot seg verve i 2014.

Oh, the horror!

– ‘Monument’ er en låt som handler om å lett la seg lede, og ikke tenke sjæl.

Siden den gang har bandet gitt ut flere EP’er, en fullengder, og spilt konserter over hele landet. Spesielt hovedstaden har vært mottagelige for deres budskap, da trioen har spilt på prestisjefylte scener som Blå og John Dee. De har også spilt på Woodrock-festivalen i Portugal, og er selv dypt involvert i Engajam-festivalen i Hønefoss, som de forøvrig også grunnla. Deres andre album, «Monkey Metal Thunder», vil se dagens lys/vinternattens mørke 4. januar 2019. Monument, som du kan se videoen av under, er første singel fra denne skiva.

Captain Kill har følgende å si om musikkvideoen:

«Videoen er skutt av Aleksander Ilich her i Hønefoss. Vi hadde rett og slett lyst til å lage en musikkvideo hvor alle i bandet blir tatt av dage 80s horror film style. Også endte vi opp med ideen om tre government stooges som prøver å lage en rock n roll warrior. ‘Monument’ er en låt som handler om å lett la seg lede, og ikke tenke sjæl.»

Bandet vil kunne oppleves på Aye Aye Club i Oslo den 22. november. Dersom ikke det skulle passe, vil du få en ny mulighet allerede rett over nyåret, da det blir releasekonsert for «Monkey Metal Thunder» på Last Train den 10. januar.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*