Musikkvideoslipp fra LÜT!

Foto: Hans Marius Mikkelsen and Ørjan Nyborg Myrland
LÜT er ute med fersk singel og dertilhørende musikkvideo.

Tromsø-baserte LÜT består av Marius James Platt, Ørjan Nyborg Myrland, Markus Danielsen Danjord, Sveinung Engvik, og Mads Erlend Ystmark.

De albumdebuterte med Pandion i 2017, og ble Spellemannsnominerte i kategori «Årets nykommer» for denne. En oppfølger står på trappene i januar, og den ferske singelen «Ingenting å angre på» er en forsmak på andrealbumet.

Praktiserer som de preker

Etter en turnésommer med flere hendelser for syke til å bli nedskrevet, bestemte vi oss for at det var på tide å begynne og gi litt faen. «Ingenting Å Angre På» ble resultatet.

I god LÜT-tradisjon serverer låta energisk og melodisk punkrock hvor gode vibes er i førersetet. De unge herrene i LÜT har kommet til den konklusjon at gremmelse og skam strengt tatt ikke er nødvendig, og hyller denne mentaliteten med «Ingenting å angre på». Bandet utdyper med følgende uttalelse:

Når vi lukker øynene for natta tenker vi ofte tilbake til pinlige øyeblikk vi selv har forårsaket. Dette er hvert fall sant med mindre man spiller i LÜT. Etter en turnésommer med flere hendelser for syke til å bli nedskrevet, bestemte vi oss for at det var på tide å begynne og gi litt faen. «Ingenting Å Angre På» ble resultatet. Vi prøver etter beste evne å leve livene våre slik vi synger på låta. Dette er muligens lettere sagt enn gjort, men det ga oss i hvertfall en skikkelig fet låt!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*