Notörious og Wildnite leverte varene på Gjerdrum

Vokalist Søbye i Wildnite hadde full kontroll på Gjerdrum Rockklubb. Foto: Hans Martin Høydahl
Langveis farende musikere fra de syvfjell i utlandet, det vil si Bergen og Wildnite nesten på hjemmebane, ga absolutt full valuta for de som fant veien til Gjerdrum Kulturhus på fredag. Konserten var i regi av Gjerdrum Rockeklubb.

Notörious fra Bergen er et metalband grunnlagt i 2018, bra inspirert fra store navn fra 70- og 80-tallet. Dette er et visuelt band som absolutt ga god stemning og en imponerende musikk opplevelse. Ble imponert over Halloween theme track på gitar fremført av Nikki DiCato. Magiker Chris Höudini stod for vokal, og Andy Sweet for bass og vkcal. Freddy Kixx gav alt på trommer. Med album Glamorized og Seducer, samt den ferske singelen «Flying High», hadde de en bra portefølje med låter for kvelden.

Notöriou på Gjerdrum Kulturhus. Foto: Hans Martin Høydahl

Wildnite kunne vel i strengt tatt bare kalles Wildnight eller knight, fordi dette er høyoktan både visuelt og musikkalsk. Dette er vel på kanten til hjemmekamp for bandet, fordi dette var spilleglede og publikumsfrieri på høyt plan. Dette er et hardt arbeidende band som leverer hard rock. Siden oppstarten, rundt 2016, har de turnert en god del og har et godt knippe med plate- og singelutgivelser. Nyeste i repertoaret er Symphony of Apathy fra i fjor. Wildnite består av Sigurd (Jizz) Søbye på vokal, Michael (Magic Mick) Bjerkan på lead gitar, Marius (Nikki Starr) Tangen på bass, Eric Rotz på trommer og Fredrik Løkken på rytmegitar.

Alle foto: Hans Martin Høydahl

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*