Ny EP fra Karin Park

Den nye EP’en vitner om en ny periode i Parks musikk. «Blue Roses» slippes hos Djura Missionshus i dag.

Foto: Thomas Knights

Karin Park er tilbake med EP’en «Blue Roses». Tittelsporet ble sluppet i slutten av august, og i tillegg får vi tre helt ferske låter. Denne gangen har hun fått med seg mannen Kjetil Nernes og Nick Sheldon a.k.a Blackhill som medprodusenter, og mikser Tom Biller. Biller har tidligere produsert Kanye Wests «Late Registration», så dette lover godt allerede før vi trykker play.

Ny retning

Hver av de fire nye låtene vil representere hvert av de fire elementene, men også Karins eget liv. Dette kan også gjenspeiles i hvordan den tidligere nesten naive stemmen har blitt byttet ut med en kraftigere, nesten modnere stemme. Park har tidligere vært kjent for et industrielt lydbilde, som nå har blitt erstattet av en mykere og naturbasert fremtoning. Til tross for dette vil gamle lyttere gjenkjenne de elektroniske signaturlydene og synthene hun har blitt så kjent for.

Karin Park debuterte med albumet «Superworldunknown» i 2003, forrige album, «Apocalypse Pop» ble sluppet i 2015. Albumet «Omens To Come» kommer i løpet av sommeren 2019, og fortsetter på den nye retningen vi kan se forme seg. Plata vil bli hennes sjette fullengder, og vi gleder oss til å høre fortsettelsen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*