Ny oddisk neo-funk fra SNOWFOX NOISY

Pressefoto
Oddaduoen Herman Eide og Eirik Bøen Gravdal, som sammen utgjør SNOWFOX NOISY, har sluppet låta «Like Meg». Første del av en låttrilogi om karakterer en kan treffe på fest i et lite lokalsamfunn langt inne i de norske fjorder.
Coverbilde

Det er først nå i nyere tid at Oddingene har funnet tilbake til røttene sine, etter en rekke utgivelser på engelsk. Mest kjent er kanskje sommerhiten «Fire» fra 2016. Denne ble omtalt som “Engasjerende, vakker og solid som stål” av Rolling Stone-journalist Robert Ham. 

De har blitt beskrevet som en krysning av Ka2, Kjartan Lauritzen, Tame Impala og Lothepus. Sistnevnte på grunn av sammenfallende tilhørighet og dialekt. Ikke cowboyhatt og rullings, for det oser ikke akkurat bygdefest av denne låtas innpakning, selv om tematikken peker dithen.

Nevnte Ka2 er nok en betydelig inspirasjonskilde for den oddiske neo-funken vi her er vitne til, og det er absolutt ingenting galt med det. Fyldige synthriff og delikate discoinnslag, toppet med et allsangvennlig refreng er en sikker oppskrift på en vestlandsk dansegulvmagnet. Dømt til å fungere like godt i bygd som i by.

Eg like det!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*