Ny singel og video fra Veps

Pressefoto
De unge damene i Veps ga tidligere i år ut den fine EP-en Open the Door. Nå er de ute med den tøffe og catchy singelen «His Brother».

Bandet, som er oppkalt etter vepsen som fløy inn i øvingslokalet deres, har fått en del omtale i norsk presse i det siste. De var bl.a. med på by:Larm i september. Låten veksler mellom rolig rytmegitar og gitarøs og ganske aggressiv vokal utover i låten. Kall det powerpop, kall det indie, tøft er det uansett.

Låten handler om et vondt brudd, så det passer i grunnen godt med øs, sinne og aggressivitet. Det bærer også videoen preg av: De fire bandmedlemmene knuser diverse interiør på en parkeringsplass. Sinnemestring og utløp for aggresjon satt ut i praksis. Vi kunne vel alle trengt å knuse ting på en parkeringsplass innimellom.

– Låten er en sint, men sårbar sang om sjalusi, utroskap og kjærlighet, sier bandet selv om «His Brother». Sjekk ut videoen og låten og hold et øye med Veps framover.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/2RflO9P7JzGMPcExrQqYEK» width=»100%» height=»80″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*