Ny smakebit fra Kristian Kaupangs kommende album

Foto: Promobilde
Komponist og tekstforfatter Kristian Kaupang slipper i dag singelen «Svalestup» på Mirabelløya Musikk.

Kristian er oppvokt i Larvik men har bodd flere flere år i Birmingham, England. Nå er han tilbake ved vannkanten i Viksfjorden i Larvik, hvor han skriver fremfører viksfjordsk visepopmelankoli på norsk. I 2016 slapp han EPen Så stille som i 2018 ble fulgt opp av debutskiva Nærmere, som fikk ros og godord fra flere i anmelderstanden. Han tidligere har blitt sammenlignet med norske vise-bautaer som Finn Kalvik, Tobben & Ero og Ole Paus.

Nå er han snart klar med oppfølgerplata, som har fått navnet I morra kjører du forbi, som slippes 27. mars. Det har kommet noen drypp tidligere og i dag kom enda en smakebit, nemlig «Svalestup».

– Dette er en plate om angstbitersk usikkerhet og tvilsom melankoli, om innstilte avganger, endring i planene og tapte anrop, om snø som smelter og en fredag som venter, om å hente trøst i «Good Will Hunting» og forsone seg med at det ikke nødvendigvis er din feil når noe går på tverke i livet. Det er en plate om å være voksen og barn på samme tid, om lys og mørke. 

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/7mBwdXHZtUczveqpXrGgAK» width=»300″ height=»160″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*