Øyafestivalen 2019

Sløtface på Øyafestivalen 2018 - Foto: Johannes Andersen
Flere som gleder seg til Øya-startskuddet går av?

Øyafestivalen, hvis mål er å være blant verdens mest miljøvennlige festivaler, åpner endelig portene i morgen. Det er mye å se fram til i år; programmet er nok en gang både fyldig og fargerikt. I tillegg kan du – med hvilket som helst Øya-bånd – også komme inn gratis på EXIT!, som er Munchmuseets grand finale.

Vi i disharmoni har igjen fått æren å delta, og ser fram til enda et år med folkefest, gate og parkliv, samtidig nyte deilig musikk.

Vi i disharmoni har igjen fått æren å delta, og ser fram til enda et år med folkefest, gate og parkliv, samtidig nyte deilig musikk. Det vil komme daglige anmeldelser, og hvis du følger oss på Instagram @disharmonimagasin vil du også få konsertsnutter i vår story underveis.

Klubbdagen Tirsdag 06.08.19

Før det braker løs i morgen, er det klart for årets klubbdag, hvor mange av byens scener blir okkupert av kvalitetsartister. Har du skaffet deg ukepass kommer du gratis inn på alle arrangementene. For enkelte arrangementer må man betale en grei konsertsum for å komme inn.

Årets klubbdag har som alltid veldig mye bra å by på. Som alltid er det alt annet enn enkelt å bestemme seg for hvor man skal gå når det er så mange dyktige som spiller samtidig. Her er er noen av våre anbefalinger. Kanskje vi sees!

 

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/playlist/0hcNhBUv72TLtwjtfFIyD5″ width=»300″ height=»380″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*