Postal og Mannigata er gira på «Nachspiel»

Pressefoto
I mine ører er det tre legender som har teama opp på den nye låta «Nachspiel». Absurd Oppspinn er rapcrewet din favorittrapper fortsatt setter på. Endless har oppnådd flere millioner streams uten et plateselskap. Smått legendarisk eller?

Linjer som «Gutta skyter rakett på høna» og «Hva har du tatt med deg? Ser ut som hu er dratt gjennom søla. Var kanskje ikke så vakker fra før av?». Dette er to artister som vet å spille på humor, fordommer og dra det nesten for langt, uten å tråkke helt over. På singelen «Nachspiel» har de fått med seg Endless på beat. Et tilnærma perfekt samarbeid som jeg spår treffer de som trenger litt Postal og Mannigata i livet sitt.

Coverart

«Vi har mange år med party-erfaring i bakspeilet, og sånt blir det god musikk av. Låta er stappfull av quotables, og renner over av relaterbart innhold for alle som har vært ute en vinternatt eller to» – Mannigata

Har du noen gang vært på nachspiel og tenkt «Endelig! Når er jeg nesten blakk. Dette trengte jeg!»? Da er dette låta for deg. Smekkfull av morsomme linjer over en fengende beat! Kan ikke annet enn å anbefale deg denne.

Sjekk ut «Nachspiel» enten du skal på nach eller ikke:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/1Ot6QS6a95df2Fhkl7zf7Y?utm_source=generator» width=»100%» height=»80″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*