Premiere: Gribbene har våknet og smeller til med ny låt!

Promobilde av Gribbene i farger, tatt av Hilde Sigmond
Foto: Hilde Sigmond
Etter drøye to år i dvale har Gribbene nå våknet. Mer sultne enn noen gang slipper de på fredag den første av flere låter som kommer utover sommeren. Hør premieren av «Halv fire» hos oss allerede nå!

De foregående albumene Gribbene (2017) og Megomani (2019) mottok begge strålende kritikker fra anmeldere og publikum. Her i gården tok de med seg en sterk 9/10. Det har siden da vært noen rolige år for Gribbene, det er snart gått halvannet år siden siste livespilling, men helt på latsiden har ikke de vært. Til høsten slipper de sitt tredje album På vei til helvete og lover en god strøm av nye låter utover sommeren. Bandet beskriver soundet på den kommende skiva som «mer moderne, større og fetere».

Gribbene Halv Fire Coverart av Tina Pammer
Coverart av Tina Pammer

I prosessen med andreskiva var bandet gjennom store utskiftinger. Dagens bandbesetning har nå vært sammen noen år og de to originalemedlemmene Marius Roti og Kim Raaden Hoque skriver fortsatt låtene. Bassist Tobias Flottorp Heltzer har produsert, mikset og mastret albumet. Resten av flokken består av Mathias Langfeldt på gitar og Arne Steinar Myrvang på trommer.

— Da det forrige albumet i liten grad var et bandprosjekt, har dette vært noe helt annet. Alle har tatt del i prosessen med å utforme låtene, både i øvingslokalet og i studio. For første gang siden debutplata, føles det som at vi er et band igjen, forteller frontmann Marius Roti.

Perferkt start på Oslos gjennåpning av ditt lokale vannhull!

— «Halv fire» handler om de som anser puben nedi gata som et hjem. Plassen hvor man er litt mindre ensom, enn hva man er i sin egen stusselige kåk. Stedet man møter venner og bekjente, og får dekket det daglige behovet for rus. Og ikke minst handler den om fortvilelsen over at puben ikke har døgnåpent, røper Roti.

Varm opp til at ølkranene igjen kan flyte, med den helt ferske og nyklekkede låta «Halv fire» her!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*