Sommerfest i Valen 2021

OnklP & Slekta på Sommerfest i Valen (Brønnøysund) - Foto: Stein Roger Warholm
Sommerfest i Valen (i stedet for Rootsfestivalen), Brønnøysund, torsdag 15. juli 2021.

Rootsfestivalen 2020 skulle være det store 20-års jubileet. Stortrommen var forberedt, men akk korona osv. Arvtageren i Valen 2021 skulle by på nye muligheter, selv om det ble i betydelig mindre skala. Tre kvelder, to artister pr kveld, maks 3 ganger 200 gjester på tilviste plasser. Mat og drikke-bestilling via nett. Knallgule regnponchoer med lokalbank-logo lyste opp plassen.

Vi som var der hadde det hyggelig, selv med tykke klær og et par trær strategisk plassert (eller ikke fjernet) foran scenen.

Regnet opphørte en time før Tora dukket opp. Det gjorde ikke den sure vinden. Det ble en rolig kveld for vaktselskapet. Selv da OnklP og de Fjerne Slektningene entret scenen var det bare to eller tre som prøvde seg på artisthyllest ved gjerdet foran scenen. Vaktene fikk raskt kontroll. De 600 publikummerne det var åpnet opp for lot det også være god plass i bakerste kohort, mulig det var i nærheten av 450 oppmøtte. Vi som var der hadde det hyggelig, selv med tykke klær og et par trær strategisk plassert (eller ikke fjernet) foran scenen.

Alle bilder: Stein Roger Warholm

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*