Sophie-Ellis Bextor på John Dee

Sophie-Ellis Bextor @ John Dee. Foto: Willy Larsen.
Fredag 8.mars, på selveste kvinnedagen, stod selveste Sophie-Ellis Bextor, popdisco-dronninga fra England på scenen på John Dee i Oslo.

Som om ikke det var nok girlpower på kjellerscenen under Rockefeller (hvor forøvrig Witch Club Satan spilte samtidig), så hadde australske Holiday Sidewinder også tatt turen som support denne kvelden. Hun gjorde en grei jobb, men det var tydelig at de aller fleste i publikum var der for «Murder on the Dancefloor»-artisten.

Stemningen tok dermed av når kveldens hovedartist endelig entret scenen med «Crying at the Discoteque». Hun fortsatt deretter med «Music Gets the best of Me», før hun tok en liten jovial kunstpause for å snakke litt med publikum i salen. Deretter fyrte hun opp «Wild Forever».

Sophie-Ellis Bextor @ John Dee. Foto: Willy Larsen.

Hva som skjedde etter dette vites ikke da pressefotografene ble anmodet om å forlate lokalet… Undertegnede har fotografert en god del konserter opp gjennom årene på John Dee, men dette er første gang jeg har opplevd dette. Vel vel, uansett antar jeg publikum fortsatt festen, og idet fotografene snirklet seg vei mot utgangsdøra ble det fra scenen kjørt igang en «wheelspin» som resulterte i ABBA-klassikeren «Dancing Queen» som jo passet kveldens disco-tema bra.

Her er hvertfall noen bilder fra konserten.

Alle foto: Willy Larsen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*