Stavernfestivalen 2018 – Dag 1

Stavernfestivalen går av stabelen for syttende gang.

Foto: Johannes Andersen

Etter att de flyttet fra Skråvika i Stavern og ut til området ved Larvik golfbane har de nå vokst seg skikkelig stor og har i år ca 20000 publikum hver dag. De har også to teltcampen som festivalgjengerne kan benytte seg av i gangavstand til festivalen. Her har de ivrigste allerede tilbragt noen netter før mange av dem innfant seg til den første konserten.

Varmet opp i køen

God stemning til siste slutt.

Postgirobygget har tydeligvis mange fans som hadde varmet opp med sangene deres allerede i køen før innslipp. Dette beviste de også foran scenen der de stilte med allsang til flere av bandets sanger. Det ble en fantastisk start på dagen. Aurora var andre artist ut. Det var ikke like mange som stilte til hennes konsert, men de som fylte plassen foran scene 2 var også ikke sen å be for å synge med på flere av  hennes sanger som var en lett blanding av gammelt og nytt materiale.

Tredje som stilte på scenen var Dua Lipa. Hun fulgte opp på hovedscenen der Postgirobygget hadde forlatt området. Den amerikanske DJ fra LA Kaskade sørget for å holde dansefoten i gang og det var flere som også deltok i en blanding av moshpit og fremvisning av akrobatiske ferdigheter. Sist, men ikke minst, fikk Wiz Khalifa æren av å avslutte for dagen på hovedscenen. God stemning til siste slutt, selv om noen av dagens gjester var utslitt og hadde tatt turen hjem for kvelden.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*