The Good The Bad and The Zugly på Pstereo

Foto: Tor Atle Kleven
Et sykt desperat og fandenivoldsk show ble presentert for trondheimspublikummet da The Good The Bad and The Zugly spilte på Pstereo,

Vurdering

The Good The Bad and The Zugly på Pstereo 4/6Karakter 4

Gruppen opptrådte på Pstereo-festivalens nest største scene nede på Marinen i Trondheim fredag kveld. De var punkere på 1990-tallet, men selv om de nå er middelaldrende, så har ikke koken avtatt. De appellerer definitivt til sitt publikum, og publikum rekker hendene i været, roper, skriker og besvarer gruppens utspill.

Dette er en litt merittert gruppe med én Spellemannspris (2018) og flere nominasjoner til samme pris. Bandet har gitt ut seks album.
De kjørte på i tre kvarter med en kontinuerlig vill opptreden og garasjerock som omtrent tok pusten fra oss publikummere. De «gunnet» på med alt de hadde av ustyrlig energi på alle plan. Dette smittet visstnok over på publikum hvor det foran scena var til dels fullt kjør med diverse «moshpiter».

Foto: Tor Atle kleven

Det skal holde hardt om Ivar Nikolaisen har stemme igjen når han har fylt 60.

Rytmikken sitter som et skudd. Både kompet og gitarene er godt samkjørte. Vokalisten vræler på alt han har, og han får av og til hjelp fra resten av gruppen.

Det skal holde hardt om Ivar Nikolaisen har stemme igjen når han har fylt 60. Han har nærmest en utenomjordisk energi på scenen. Han setter også opp helt avsindige ansiktsuttrykk, og du kan lure på om han er helt med i denne verden. I det neste øyeblikket står han med foten på monitoren og skriker ut rocketekster.

Foto: Tor Atle Kleven

Ellers hadde gruppen en noe ironisk eller sarkastisk humor.

Ellers hadde gruppen en noe ironisk eller sarkastisk humor. Hva er vi trondhjemmere kjent for? Vi kunne glemme alt det der om barter, skinnvester og andre trønderske ting. Det er NTNU. Vi er såkalt intellektuelle. Men vi måtte ikke bli så jævla høye på oss selv av den grunn. Tja, intellektuelle?!? Det er vel en del «innleid kompetanse» der. Dessuten, en befolkningsøkning på 18 % tilsa at vi var glade i å p… Der de kommer fra, på Hadeland, var ikke det tilfelle. Der er det mer attraktivt å være en incel. Yeah, it’s only rock ‘n roll.

Foto: Tor Atle Kleven

Alle foto: Tor Atle Kleven

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*