Wig Wam og Pain City på Hamar

Wig Wam. Foto: Hans Martin Høydahl
For første gang på 13 år er Wig Wam ute på Norgesturné, rett fra USA og Australia. På fredag stod Hamar og Festiviteten Bar & Scene for tur, med seg for kvelden hadde de med seg Pain City.

For de som har interesse ble det en festkveld på Festiviteten bar & scene, som kunne skilte med norsk og atter norsk rock på fredag. Det var nesten så det var legendenes-aften – med Stian Krogh i Pain City og Trond Holter i Wig Wam på scenen. Det resulterte i utsolgt sal og flott stemning.

Pain City. Foto: Hans Martin Høydahl

Pain City har akkurat sluppet sin nyeste skive Recover, hvor de byr på en litt annen side av seg selv, da de «radbrekker» (i positiv forstand) kjente låter. Krog og Holter er jo rutinerte musikere som absolutt leverer på Hamar denne kvelden. Det var absolutt verdt pengene. Det var relativ trangt om plassen, men hva gjør vel det når stemningen er på topp.

Wig Wam. Foto: Hans Martin Høydahl.

Wig Wam opplevde nylig sin største suksess noensinne, da den 13 år gamle låta «Do You Wanna Taste It» ble gjenkjenningslåt i HBO MAX serien Peacemaker. I februar slapp de sitt studioalbum Out of the Dark. At Åge Sten Nilsen kan synge er jo hevet over enhver tvil. Wig Wam leverer varene og stemningen var upåklagelig.

Alle foto: Hans Martin Høydahl