25 årsjubileum med Oasis sitt andre album (What’s The Story) Morning Glory

Foto: Jill Furmanovsky
På fredag den 2.oktober fyller Oasis sitt andre album, (What’s The Story) Morning Glory 1995 hele 25 år!

Albumet ble viktig for mange som vokste opp denne tiden. Det gjorde bandet til et kulturelt fenomen og var det mest solgte på nittitallet i UK. Det lå hele ti uker på toppen av de britiske topplistene, er det femte mest solgte albumet i UKs historie og har solgt over 22 millioner på verdensbasis.

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/qFismLzj94w» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

Aktivitet på YouTube og ekslusivt intervju med Noel Gallagher

I anledning jubileet markerer bandet en hel ukes aktivitet på YouTube Music. Torsdag den 1. oktober blir det lagt ut et eksklusivt intervju hvor Noel Gallagher retunerer til det legendariske Rockfield Studios i Wales for første gang siden albumet ble laget i 95.

En uke før jubileumsdato blir det lagt ut nye musikkvideoer med remastret lyd på YouTube. Fredag 25. september slapp de «Some Might Say, lørdag «Wonderwall», søndag «Don’t Look Back In Anger», mandag «Champagne Supernova» og førstkommende torsdag slippes enda en.

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/VGfDg7wju6M» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

På selve jubileumsdatoen inviteres fans med på feiringen med en offisiell album playback og singalong event på YouTube, så da er det bare å logge se på og renske opp sangstemmen for de som ønsker å delta.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*