Sivert Høyem med ny musikk og soloturné

Foto: Frode Fjerdingstad
Etter åtte år kan vi nå oppleve Sivert Høyem på soloturné igjen. I tillegg har han nye låter med i bagasjen!

Nå som han har reist ett par år i braksuksess både i innland og utland med det gjenforente Madrugada, står muligheten til å oppleve Sivert Høyem alene igjen for tur.

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/XrN8vbFFUSA» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

Sivert Høyem eier en av de mest markante stemmene vi har her til lands, og har gjennom flere tiår opparbeidet seg posisjon blant landets mest solide låtskrivere og frontfigurer. Høyem har stått på mange merkbare scener i sin solokarriere, blant dem amfiteateret Herodeion på Akropolis i Athen. Her spilte han og bandet to utsolgte kvelder for titusenvis av greske fans.

Med hans kraftfulle og melankolske stemme blir dette virkelig noe å oppleve denne høsten.

«Å stå alene på scenen igjen er noe jeg har hatt lyst til lenge. Jeg opplever det som noe av det mest inspirerende og utfordrende man kan gjøre som artist — Ingen kvelder er like og nærheten til publikum kan gjøre det til noe helt magisk», forteller Høyem.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*