A-Ha – Hamar Stortorg

Hamar og Stange kommunes årlige storkonsert på Stortorget skulle i år bringe Norske superstjerner til Hamar. Med 10.000 solgte billetter var det klart for årets begivenhet. Dessverre, så ble det en laber begivenhet.

Foto: Pål Martin Enestad Hansen

Stemningsvideo fra begivenheten filmet og redigert av Pål Martin Enestad Hansen.

Uheldig booking

A-Ha entrer scenen til stormende jubel, med en godt innøvd koreografi for å kunne få vist frem de tre hovedpersonene på best mulig måte før de setter i gang. Herfra er alt som en gang kanskje var godt innøvd, bare et opplegg som A-Ha MÅTTE gjennomføre. Morten Harket ønsket i stedet for å fange publikum, å fange riktige briller fra roadien på de 3 første låtene. På en annen side så starter A-Ha heldigvis med hits. Cry Wolf, The Blood That Moves The Body of Weight Of The Wind.

De fanger sin fanskare, og drar de rett tilbake til 80 tallets fantastiske synth-pop æra. Gjennom konserter kommer det videre de utallige hitsene A-Ha har produsert. Crying In The Rain, Hunting High and Low, Sun Always Shine On TV og selvfølgelig Take On Me. Dette blir redningen for A-Ha på Hamar. Med noe lavere BMP på låtene, uengasjerte frontfigurer og sur vokal, tar det dessverre bort den magiske stemningen som A-Ha kan klare å levere, og som Stortorget på Hamar fortjener.

Det blir spennende å se utviklingen for stortorgskonserten på Hamar, og om de kan klare å dra seg inn igjen etter årets uheldige booking.

Setliste:

Cry Wolf

The Blood That Moves The Body

Weight of the Wind

Minor Earth Major Sky

Crying In the Rain

Foot of the Mountain

Analogue

Lifelines

Train of Thought

Stay On These Roads

Sycamore Leaves

Manhattan Skyline

Hunting High And Low

I’ve Been Losing You

Sun Always Shine On TV

Scoundrel Days

Living Daylights

Take On Me

A-Ha @ Hamar Stortorg – 5/10

Support Terje Nordgarden leverte en bra oppvarming med lokal musikk.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*