Accept på Rockefeller

Accept @Rockefeller 2023 - Foto: Willy Larsen
Etter kansellerte konserter i både 2020, 2021 og 2022 fikk fansen endelig benyttet Accept-billettene sine på Rockefeller denne uken.
Fyrverkeriet Accept

Tyskerne, med amerikanske Mark Tornillo på vokal, spilte senest på Tons of Rock i fjor sommer, men Accept er et band man aldri blir lei av å se live. Sammen med de to frontgitaristene Wolf Hoffmann og Philip Shouse leveres et fyrverkeri fra scenen.

Accept @Rockefeller 2023 – Foto: Willy Larsen

Deres hittil siste album, Too Mean to Die kom ut i 2021, men bandet signerte i fjor en avtale med Napalm Records, så nytt album er på vei.

The Iron Maidens @Rockefeller 2023 – Foto: Willy Larsen
The Iron Maidens

Med seg som support hadde de verdens kanskje beste Iron Maiden coverband, The Iron Maidens. Som navnet antyder er dette et rent kvinnelig band, men ikke la det forlede deg til å tro at disse damene ikke rocker fletta av de fleste. Jeg har tidligere sett dem på John Dee for noen år tilbake, men de gjør seg absolutt bedre på større scener. Undertegnede er stor fan av Iron Maiden, og dette er omtrent det beste man får av live Maiden musikk uten faktisk å ha Maiden på scenen. Det var overraskende mange Maiden fans i salen denne kvelden, så det er åpenbart at mange ihuga Eddie-fans også setter pris på et bra covershow.

Alle foto: Willy Larsen

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*