Adiz spiller på det

Foto: Quentin Demeuter
Onsdag 20. oktober er Adiz ute med den Damien-produserte singelen «Spiller På Det». Med «baller og pokerfjes» er Adiz klar for å vise at det er ikke alltid lurt å dømme boka etter omslaget.

Adiz er en artist fra Moss som (til tross for sin unge alder) har holdt på i over et tiår med musikken. Som han nevner i det første verset på den nye singelen  «Jeg rappa offentlig som tiåring» og nå som 20-åring har Adiz lagt bak seg samarbeid med mange store navn i bransjen. Vi snakker blant annet Tobias Tom12″ Berge (Den Andre Gutten), Marshtini (I Huset) og nå Damien på den ferske utgivelsen «Spiller På Det».

Coverdesign: Sebastian Bruknapp Sjem
Ulv i fåreklær

Når du setter på musikken hans vil du merke at han har en «drive» og en sult som kan overraske.

Om utgivelsen har Adiz dette å si «– Alt med meg er ikke slik det ser ut på utsiden». Bakgrunnen for dette er at ved første øyekast ser Adiz ut som en tilsynelatende streit fyr som ikke nødvendigvis «syntes» om du treffer han på gata eller på jobben, men når du setter på musikken hans vil du merke at han har en «drive» og en sult som kan overraske.

Foto: Quentin Demeuter

«– Gjennom mange år har jeg funnet min egen måte å formidle meg på. Jeg benytter meg ofte av grenseløs ærlighet, kontraster og selvironi for å fremme budskapet mitt på best mulig måte» – Adiz

Dette kan du blant annet høre på debut EP´en Den Andre Gutten som ble sluppet 7. Mars 2020. Med «Spiller På Det» vil Adiz vise at han også har en annen side ved seg. Singelen er leken med en sound og et lydbilde som kan overraske. Nå vil Adiz får frem at «Ikke alt med meg er som du tror».

Hør den Damien-produserte singelen «Spiller På Det» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*