Albumdebut fra Endtimers!

Stemningsfull førsteskive fra dreven duo. Endtimers ble gitt ut 25. juni via Sect Appeal Records.

Endtimers er en Oslo/Stockholm-basert duo bestående av Gøran Karlsvik (This Sect, Damokles, Contrarian, ZAP, m.m) og Fredrik Ihler (Up Against the Phantom, Atlant, Dreaming Dark City, Pirat Torsdag, m.m). Den sjangermessige sandkassen er ganske blottet for regler og restriksjoner, og musikken inneholder spor av f.eks. drømmende shoegaze, eklektisk indierock og post-punk av den mørkere sorten.

Atmosfærisk og ektefølt

Prosjektet ble startet for ganske nøyaktig tre år siden. Ihler fungerer som Endtimers’ instrumentalist, mens Karlsvik står for tekstene og vokal. Sistnevnte har også regissert musikkvideoen til «Epilogue Saint», som er skivas åpningsspor.

Musikken inneholder spor av f.eks. drømmende shoegaze, eklektisk indierock og post-punk av den mørkere sorten.

Debutskiva til Endtimers er atmosfæriske saker. De ti sporene gir stemninger av dunkelhet, desperasjon, optimisme, kontemplasjon og sannelig også romantiske (!) øyeblikk. Felles for det hele er at det fremstår ektefølt.

Albumet er produsert av Gunnar Kjellsby og Endtimers, med Jeløy Sound som ansvarlige for mastering. Kjellsby har også medvirket med litt ekstra gitar-snacks på skiva. Sjekk den ut nedenfor!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*