Alt som var bra: Ny singel fra Erlend Ropstad

Foto: Pål Laukli
Erlend Ropstad fra Vennesla er ute med en ny låt som har fått navnet «Alt som var bra.» Her pøser Ropstad på med sin storslagne rock i en låt som helt sikkert kommer til å bli en konsert- og festivalfavoritt framover.

Turnelista til Erlend Ropstad

Og det er faktisk nettopp det som er målet med låten, i følge Ropstad sjøl: «Jeg ville ha denne låta ut før sommeren for det er en så åpenbar festival-banger i mine ører. Målet er selvsagt at alle skal synge med.”

Låten starter med sterke gitarriff og Ropstad som nærmest roper ut teksten: «Vi gikk hånd i hånd om sommeren/Om vinteren tok jeg deg inn i jakka mi/Du sa du hadde en du hørte til/I det du la di hånd på nakken min/Jeg ble blenda av de øynene/Du må aldri se rett inn i lyset.»

Foto: Pål Laukli. Artwork: Erlend Ropstad

Det er komplett umulig å ikke tenke Bruce Springsteen og hans E Street Band når man hører låten. Gitar- og pianospillet bidrar til det, men også i høyeste grad saksofonspillet til Lars Horntveth. Ropstad beskriver det sånn: «… jeg fikk lurt med Lars Horntveth til å dra frem sin indre Clarence Clemons med en skikkelig dra-på sax-solo…»

«Alt som var bra» er produsert av Ropstad sjøl og kan fort bli en låt som fester seg i publikums bevissthet på linje med Ropstad-klassikere som «Det store blå» og «Svevde høyt der oppe.»

Erlend Ropstad: Piano, vokal og gitar
Gunnar Sæter: Trommer
Øystein Frantzvåg: Bass
Julie Falkevik: Keyboard
Lars Horntveth: Saxofon
Mathias Eick: Trompet

Miks: Øystein Frantzvåg
Master: Morgan Nicolaisen

Sjekk ut låten her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*