Anarkistisk visepønk på norsk

Promobilde
Foto: Promobilde
25 år på siden av musikkbransjen og samfunnet generelt, har nå endelig blitt til skive. I går slapp Endre plata Drømmer.

Drømmer er en skive om – ja du gjettet riktig – drømmer. Små historier om folk som levde med hjertet. Musikalske tanker om hvem vi er, og hva vi vil. Skiva går særlig ut til alle som sliter. Til alle som drømmer og lever, før de en gang skal dø. Drømmer nærmer seg andektig Livets Mysterium med åpent sinn.

Endre er en nådeløs drømmer, idealist, hippie, trubadur, indianer og politisk visepønker. En positiv anarkist og en urban bygderomantiker som tror på det gode. Med et hjerte for alt som er annerledes, er Endre alltid på reise – med sitt musikkforedrag. Som de gamle anarkister.

Coverart av Endre - Drømmer. Design av Motorfinger
Foto: Coverart. Design av Motorfinger.
En plate med tekster om alt fra teknologi til den spanske borgerkrigen

Drømmer er produsert av Jørn Christensen.Den har sterke tekster om temaer som den spanske borgerkrigen, rus, frihet, galskap, psykiatri, mystikk, bonderomantikk, teknologi, natur- og dyrevern, papirløse flyktninger og – ikke minst – anarkisme. De tre låtene Anarkister, Oslo Griner og Atlantis er norske adapsjoner av henholdsvis Clandestino, London Calling og The Last Atlant, resten er egne låter.

Produsert og mikset av Jørn Christensen
Emilie Heldal på fele (på låtene Gemini, Drømmer, Usynlig gud, Aleine, Ved kirken og Kristiania)
Sverre Indris Joner på perkusjon (på låtene Anarkister, Mårramann og Eventyrskogen)

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*