Å være modig

Premiere: I morgen slipper Ane Bjerkan musikkvideo til sin tredje singel Red Dragonflies, fra sitt kommende soloalbum. Se den sterke historien om å føle seg uslåelig og modig hos oss allerede i dag.

Foto: Daniel Arntzen

En inntagende og uvanlig musikkvideo klippet av Terje og Mari Valen Høihjelle, viet til multihandikappede Torstein Lerhol og hans tur til villmarka i Canada. Når Ane så bildene fra turen tenkte hun de ville gå hånd i hånd med Red Dragonflies. Derfor spurte hun om å få bruke reisefilmens filmklipp til musikkvideoen.

─ Jeg tenker at det er en blanding av mot, galskap og eventyrlyst som gjenspeiles både i filmen og låta. Selve teksten i Red Dragonflies handler nettopp om å føle seg uslåelig og modig.

En vakker og rørende låt mikset av Marcus Forsgren, omringet av Anes bløte og behagelige stemme, melodier som bygger seg musikalsk opp til en liten symfoni, intens cello, glitrende piano, psyko bassynth og lag på lag med koring.

Denne høsten er det mye å se frem til, blant andre Ane Bjerkans første studioalbum titulert så fint som Nothing But Cherry Blossoms From Now On, på Pisco Records. Bare å glede seg.

Facebook

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*