Bel Canto tilbake med ny musikk

Foto: Knut Aaserud
22 år etter at det forrige albumet til Tromsø-bandet Bel Canto ble utgitt, er duoen snart klar med nytt album. Nå er de ute med første smakebit fra albumet, låten «Grass Mint Crisp.»

Popelektronikaduoen Anneli Drecker og Nils Johansen har hatt en lang pause fra plateutgivelser. De var imidlertid ute på en miniturné i 2017 hvor de avsluttet på Øyafestivalen. Selv det begynner å bli noen år siden.

Nå er de altså tilbake med singelen «Grass Mint Crisp.» Og «crisp» kan være et stikkord for både låten og lydbildet. Det er skarpe, rene toner og gode klanger som ligger i bunn her. Stemmen til Anneli Drecker er, heldigvis, svært gjenkjennelig. Det er rett og slett godt å ha Bel Canto tilbake i god form.

Cover

«I tucked you into your bed/I kissed you on your forehead a million times/These days are quiet, a new kind of quietness/is filling the new days now,» synger Anneli i låten som skal være en av låtene på det nye albumet Radiant Green. Låten handler om «en mor som går inn i en ny livsfase når barna forlater hjemmets lune rede

Bandet har fått med seg gode medhjelpere også. Gilles Martin, som co-produserte bandets første to albumer er med. Likeså Erik Ljunggren, og Matias Tellez som har mikset det nye albumet. Albumet kommer 26.april. Vi gleder oss!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*