Bergenfest 2019 – dag 4

Her er en stemningsrapport fra siste dag av Bergenfest 2019!

Razika

Razika skulle holde det som kanskje vil være deres siste konsert i Bergen noensinne, og fylte dermed plenen med mennesker som ville si farvel og nyte sommervennlige låter under siste dagen på Bergenfest. Det er en av de varmeste dagene i året, og denne lørdagen oser festival. Noe ulyd fra teknikken og vokal kan fint oversees, og mens Embla fikser trommene synger de tre andre “Faen ta deg” i kor, før de går over til “Vondt i hjertet”. Sistnevnte avslutter konserten, og et emosjonelt band sier takk for seg.

Foto: Tuva Åserud

I see rivers

På scenen for nye talenter står de tre jentene i I see rivers og synger rett inn i hjertene på publikum.

På scenen for nye talenter står de tre jentene i I see rivers og synger rett inn i hjertene på publikum. Det er godt i hjertet og stemmene komplementerer hverandre i vakre harmonier. Lills livlige hyl bryter opp den fine hesheten i Elines stemme, og alle trakterer instrumenter på en leken og frydfull måte. De skåler med vann og er et ordentlig lyspunkt på en allerede lys dag. Gledens!

Kristian Kristensen

Krisitan Kristensen har med seg et helt ensemble, som supplerer hans singer/songwriter-låter med strykere og kontrabass. Det er levende og organisk, selv om jeg har hørt det før. Ballader fremføres på nordnorsk, og stemningen er varm og jovial samtidig som tankene går i retning ung kjærlighet.

Foto: Tuva Åserud

Pom Poko

Pom Poko oser av energi, og vokalist Ragnhild Fangel kaster seg ut i publikum som sender henne rundt.

Utenfra teltet høres det ut som Arctic Monkeys, med kvinnelig vokal. Inni teltet minner det om The Ting Tings. Pom Poko oser av energi, og vokalist Ragnhild Fangel kaster seg ut i publikum som sender henne rundt. De ender konserten med fullt volum på el-gitar og trommer mens lysene oppfordrer til epilepsianfall, og Fangel ekstatisk faller om på gulvet som et punktum på en veldig kul og litt punkete konsert.

Foto: Tuva Åserud

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*