Bjørn Eidsvåg – 70 år

Bjørn Eidsvåg - Ingen vei tilbake @ Oslo Spektrum Med Bjørn Eidsvåg, Lisa Nilsson, Sissel Kyrkjebø, Gabrielle, Maria Mena, Sigvart Dagsland, Isah, Vigdis Eidsvåg, Elvira Nikolaisen, Ingebjørg Bratland og Åge Aleksandersen. Foto: Johannes Andersen
Søndag fylte Bjørn Eidsvåg 70 år og det skjedde ikke helt ubemerket.

Kveldens jubilant hadde sett frem til en rolig kveld i godt selskap og det stemte bare delvis. De tre barna hans, med Simen Eidsvåg i spissen, hadde satt sammen et stjernelag til å opptre i Oslo spektrum uten at faren selv hadde fått vite noe om dette.

Riktignok hadde han fått med seg at noe skulle skje, men han var i den tro at han var gjest hos ELSE og at han i anledning dagen også måtte påregne å spille noen sanger.

Med bind for øynene ble han kjørt inn i Oslo Spektrum der han ble geleidet ut av bilen. Når Else Kåss Furuseth telte til tre kunne han få ta av seg skjerfet han hadde over øynene. Samtidig som dette skjedde stemte ca 5000 publikummere i «Gratulerer med dagen». Det var en tydelig overrasket og rørt Bjørn Eidsvåg som fikk høre og se den bli fremført.

Vel oppe på scenen geleidet Else seg flott gjennom kveldens opptredener og innslag, og sørget for at Bjørn også kom seg gjennom kvelden på en utmerket måte. Det var flere videoinnslag underveis der blant annet både Statsministeren og Kulturministeren kom med sine gratulasjoner.

Følgende artister bidro under feiringen av Bjørn Eidsvåg denne kvelden:Åge Aleksandersen
Rita Eriksen
Ingebjørg Bratland
Bjarte Tjøstheim og Steinar Sagen
Vigdis Eidsvåg
Maria Mena
Isah
Sigvart Dagsland
Lisa Nilsson
Gabrielle
Sissel Kyrkjebø
Elvira Nikolaisen
Emma Steinbakken

NB: For de som vil få denne kvelden med seg så sendes den på NRK skjærtorsdag kl 20:05.

Her følger noen bilder fra kvelden.
Alle biler er tatt av Johannes Andersen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*