Blomst med ny energifylt låt

Foto: Mille Frømyhr
I dag er Blomst ute med låten «Ta telefonen» hos Indie Recordings. En forfriskende og energifylt låt, som setter lyd på den frustrerte følelsen av at den du ringer ikke svarer når du virkelig må få tak i vedkommende.

– Ta telefonen prøver å formidle den følelsen når den ene personen du må snakke med bare ikke tar telefonen, der vi ved hjelp av tostemte gitarer, banjoer og store refreng gjør et forsøk på å gjenskape følelsen av å høre telefonsvareren for hundrede gang, sier Blomst om låten.

«Ta telefonen» er en fengende, energisk låt hvor vi får frustrert rock, hissige refreng og melodiske vendinger. Den bringer også tilbake den gode runde garasj-sounden bandet først ble kjent for. De levere varene strålende igjen med sin fantastisk fortellerevne og vokalspenn. Samtidig rått instrumentelt med en bråte instrumenter, denne gang også banjo inkludert i lydbildet.

Digger den, danser gjerne vilt til den og kjenner jo på frustrasjonen. Her er låten.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/5vuAComQxujHYtVNaHt9bQ?utm_source=generator» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*