Bulldoser, slegge og hammer – ARV er her!

Bilde for bruk i artikkel
ARV - bandfoto. Foto av Marius MADA Dale
Tiden har endelig kommet for at ARV skal debutere med innspilt musikk. Dersom du har vært på de litt hardere konsertene i Oslo de siste årene så skal det mye til å ha unngått å se denne gjengen som blant annet har spilt med Celeste, Sibiir, og Hexis og vært en av de sterkeste aktørene på Høstsabbat og Klubb-Øya. Bandet er et realt beist, og er kjent for sine sylskape og brutale live-opptredener.

I dag debuteres videoen til låta «Fury» fra den kommende EPen Varmint. Låten legger seg fint inn i et landskap av kullsvart hardcore, brutale taktskifter og atmosfæriske riff. ARV frontes av en av Norges hardeste vokalister, Frederik Hillestad , kjent fra Kollwitz, og består av musikere fra blant annet Jack Dalton og Day of the Jackalope. Denne gjengen leverer melodier som best kan beskrives med hammer og slegge.

Første singel fra den kommende EPen, slippes 24. februar på Vinter Records. Resten av den egenproduserte EPen kommer 17. mars, og er spilt inn på Rhodos Studio. Dagen etter, den 24. mars, har de slippfest på Vaterland.

ARV er Frederik Hillestad på vokal, Jens Hovden Storaker på bass, Marius Bowitz og Christian Nordheim på gitarer, samt Bjarne Burger Olafsen på trommer.

ARV. Foto av Marius MADA Dale
ARV. Foto av Marius MADA Dale

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*