Cashmere Cat på by:Larm 2020

Foto: Johannes Andersen
Den norske artisten og produsenten Cashmere Cat serverte dødsfete remikser for et stappfullt Sentrum Scene under årets by:Larm på fredag.

Vurdering

Cashmere Cat på by:Larm 2020 (Sentrum Scene): 4/6Karakter 4

Den norske artisten og produsenten Magnus August Høiberg, bedre kjent som Cashmere Cat har for lengst utmerket seg i musikkbransjen med sin elektroniske musikk. 32-åringen har skrevet og produsert musikk for store stjerner som  Kanye West, Ariana Grande, The Weekend og Shawn Mendes. Fredag spilte han for et stappfullt Sentrum Scene under by:Larm.

En tydelig scenevant artist skaper en elektrisk stemning i salen.

Et lysspekket show med høyt tempo, råkule remikser og en tydelig scenevant artist skaper en elektrisk stemning i salen. Helt i starten av konserten leker DJ-en seg med Cyndi Lauper’s «Girls Just Want To Have Fun», som han glatt mikser inn i publikumsfavoritten «Mirror Maru». Midtveis i konserten fortsetter han å leke seg, denne gangen med den folkekjære sangen «Sommerflørt» som merkbart vekket nostalgi i publikum.

Et eksplosivt lysshow og høyt tempo

Cashmere Cat serverer dødsfete remikser.

Cashmere cat er en svært dyktig artist som er overlegen på å mikse klassikere med kule beats, fengende rytmer og moderne låter. Dette gjør at han fenger et bredt spekter av publikum. Cashmere Cat serverer dødsfete remikser, med et eksplosivt lysshow og høyt tempo konsekvent under hele konserten.

Dessverre avslutter han de råkule remiksene litt for brått. Dette medfører at konserten i sin helhet, blir litt for ensformig til at den kan vare i 45 minutter. På tross av dette virket publikum veldig fornøyd og stemningen holdt seg på topp gjennom hele kvelden.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*