Charlie Cunningham på Cosmopolite Scene

Foto: Sadan Ekdemir
Det var en svært fin søndagskveld for en herlig konsertopplevelse med den engelske gitaristen Charlie Cunningham. Dette var en del av hans Europaturné med  konserter som skal finne sted i ulike byer i Europa.

Hans distinkte gitarspill, som blander spansk flamenco og uvanlige arpeggioer med fingerpicking, fylte kvelden med magiske toner. Hans beskjedne band og enkle oppsett passet perfekt til hans milde, beroligende stemme. Det var en vakker blanding av nyere og eldre hits.

Charlie Cunningham, født i 1984, er en engelsk singer-songwriter og gitarist. Han er kjent for sitt unike gitarspill som kombinerer teknikker fra spansk flamenco med moderne fingerpicking-stil. Cunningham begynte å spille gitar i ung alder og har siden utviklet en distinkt stil som har gjort ham populær blant musikkelskere over hele verden.

Han har gitt ut flere album, inkludert Lines (2017) og Permanent Way (2019), som har mottatt ros fra både kritikere og publikum. Cunningham er kjent for sine intime og følsomme tekster, som ofte utforsker temaer som kjærlighet, tap og refleksjon.

Fotogalleri: Sadan Ekdemir

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*