Sâver live på Parkteatret på fredag!

Bilde for bruk i artikkel
Sâver Foto: Andris Visdal
Mastodontene i Sâver har endelig funnet tid til å feire deres foreløpig siste album From Ember and Rust. Det gjøres i stor stil på Parkteatret på fredag 16. februar. Med seg inn i varmen har de Bendik HK.

Nesten to år har passert siden Sâver sist spilte live her hjemme, og tiden har endelig kommet for å smelte veggene på Parkteatret når albumet From Ember and Rust skal få sin velfortjente releasekonsert. Bandet, som består av Ole Helstad, Ole Ulvik Rokseth og Markus Støle, har rukket å bli et kjent navn på sludge-metal himmelen.

Sâver har funnet seg godt til rette på det kvalitetssikre tyske plateselskapet Pelagic Records (The Ocean, Årabrot, Cult of Luna, LLNN, Crown med mange, mange flere) og har gitt ut en fullengder tidligere; den Spellemannsnominerte debuten They Came With Sunlight.

Bandet har spilt på festivaler som Roadburn, Desertfest, Øya, Malakoff, Bylarm, Trondheim Calling, Hellbotn og nå har du en sjelden mulighet til å se trioen live i Oslo. Gå ikke glipp av sjansen!

Arrangementsiden finner du her

Kjøp billetter her

Disharmoni traff bandet i studio da de var svangre med From Ember and Rust – det besøket kan du lese mer om her: Sâver i studio!

Konsertplakat: Sâver på Parkteatret 16.02.2024

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*