DANGERFACE på by:Larm Black 2020

Foto: Johannes Andersen
DANGERFACE avsluttet årets by:Larm Black på lørdag med en heidundrende konsert på John Dee.

Vurdering

DANGERFACE på by:Larm Black 2020 (John Dee): 5/6Karakter 5

Siddisene i DANGERFACE har holdt på i rundt fire år og slapp sitt debutalbum Get Loud! for rett over ett år siden. Den fikk overveldende positiv respons fra anmeldere land og strand rundt, den er også på flere 2019-topplister for året som gikk. De har også spilt et tjuetalls konserter i løpet av det siste året, hvor de har delt scene med blant annet The Dogs og The Good The Bad and The Zugly.

Brutale skrik og rævspark

Det er noe glissent på John Dee når Stavangergutta sparker i gang kveldens siste konsert med låten «No Way Out». Men energien på scenen er til å ta og føle på og de sparker ræv fra første sekund. Denne energien dabber heller ikke av under den iltre «Apocalypse on The Radio», vokalist Michael Myklebust vrenger stemmen i brutale skrik med en helt hinsides intensitet. Han vrikker, hopper og klatrer rundt på alle kanter av scenen. Det er en fryd å se ham i aksjon.

Foto: Johannes Andersen
Store baller og høy energi

Det gløder av spilleglede og det hele sitter som ei kule!

Det skal sies at det er uforskammet få oppmøtte her i kveld, grovt tippet rundt 80 stykker kanskje, men det ser ikke ut til å legge noen som helst demper på disse gutta. For du skal ha rimelig store baller når du fryktløst stage-diver, ikke bare én men to ganger, ut i et publikum foran scenen som består av i underkant 20 personer, plassert i god corona-frykt-avstand fra hverandre. Så hatten av til de som stod nærmest scenen og tok ansvar for at det ikke ble en ny Mira Craig-episode.

De avslutter kvelden med kvasi-politiske hiten «Let it Burn» til full allsang fra publikum. Vi får servert nesten hele debutskiva i et forrykende tempo og med en eksplosiv energi hele settet igjennom. Koring, gitar, bass, trommer, alt leveres solid og frekt, det gløder av spilleglede og det hele sitter som ei kule!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*