Debut-EP fra Porto Geese!

Foto: Christer Bell
EP-debut fra by:Larm-aktuelle alternativrockere. Close er ute i dag gjennom Sheep Chase Records.

En snau uke etter at debutsingelen «Tea» så dagens lys følger kvartetten Porto Geese opp med sin første EP. Bandets startet med Joar Renolen (vokal, synth) og Bendik Øvrelid (gitar) i studio, som møttes i studio med vage intensjoner om å starte et psych-band.

Beistet skulle dog ta en helt annen form; Porto Geese endte opp – til duoens begeistring – med et speisa og støyende uttrykk influert av industriell rock, deathrock, alternativ indie, shoegaze og post-punk.

Fartsfylt februar

Et speisa og støyende uttrykk influert av industriell rock, deathrock, alternativ indie, shoegaze og post-punk.

Etter å ha funnet sounden ble også besetningen utvidet. I tillegg til Renolen og Øvrelid består også Porto Geese av Halvor Eggen (bass), Mathias Østrem (gitar) og Lars Hagensen (trommer). Deres samlede CV er rikholdig, og musikerne har erfaring både fra scene og fra kulissene for artister som Fieh, Bendik Baksaas, Lemaitre, Le Corbeau, og Jo David Meyer Lysne.

Bandet ble plukket ut som et av demo-bandene til by:Larm 2020, og ser angivelig frem til å fremføre materialet sitt på den prestisjetunge bransjefestivalen. Dersom band som Swans, A Place To Bury Strangers, Total Control, og Moon Duo trives i ørene dine kan du få sett Porto Geese på Ingensteds torsdag 27.februar, og på Blå lørdag 29.februar. I mellomtiden: Sjekk ut deres nye EP!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*