Dette skjer: KRISTIANIA LIVE 2019

Mandag 8. april er det duket for Oslos største studentdrevne musikkfestival, nemlig Kristiania LIVE. Studenter fra Høyskolen Kristiania/Westerdals står klare til å vise Oslo og musikk-Norge hva de er gode for.

I løpet av fire dager har du mulighet til å oppleve bransjens nye stemmer på noen av Oslos hyggeliste konsertsteder. På scenen står studenter fra Populærmusikk ved Westerdals for å servere deg det de virkelig brenner for. De spirende artistene samarbeider med musikkproduksjon-studenter under alle konserter, og bak scenen står studenter fra Prosjektledelse, Kunst og Kreativ næring og PR og Kommunikasjon. Her er det mange unge lovende!

Unge lovende

Med så mange forskjellige kreative sjeler på ett sted skal det være lett å finne noe som faller i smak.

Festivalen sparkes i gang på hjemmebane, nemlig Høyskolen Kristianias Campus Fjerdingen. Her kan du se de ferske bandprosjektene Woodplace, TRAUMA, Endors Toi, Franziska, Navian og Ine Martha. Alle er på plass for å gi deg sine egne historier. Alt fra det vonde og tabubelagte til det romantiske og inspirerende står på agendaen.

Flere håpefulle band står klare på Parkteateret Scene tirsdag, John Dee onsdag, og til slutt på BLÅ torsdag kveld. Med så mange forskjellige kreative sjeler på ett sted skal det være lett å finne noe som faller i smak. Hvem vet, kanskje er noen av studentene fremtidens Spellemannsvinnere.

Har du fri på kveldstid den kommende uken anbefaler vi sterkt å ta turen innom Kristiania LIVE. Festivalen er gratis, og studentene oppfordrer til å ta med venner og kjente.

Opplev Kristiania LIVE:
Mandag 8. april kl. 18:00 – Campus Fjerdingen (Chr. Kroghs gate 32) fri aldersgrense
Tirsdag 9. april kl. 18:30- Parkteateret Scene 18+
Onsdag 10. april kl. 19:00- John DEE 18+
Torsdag 11. april kl. 19:00- BLÅ 18+

Mer informasjon om festivalen og artistene finner du her!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*