Dreamartcher – Musikkvideo – Shadows

Ny musikkvideo fra Dreamarcher til låta Shadows, ble sluppet i dag klokken 11.00.Videoen er nominert til årets beste norske musikkvideo på Bergen Internasjonale Film Festival 2017, som går av stabelen allerede i kveld klokken 20.00.

Pressebilde

Videoen har vært under produksjon lenge og kler låta veldig godt. Et mesterverk skapt for Shadows. Kontrastfylt, vakkert og kunstnerisk. Liker spillet med lys- og støveffektene, og spesielt effektene der låten toner seg ned i de treige sugerende partiene.

Shadows er laga av Helmet i Trondheim. Vi spilte den inn i april på det nedlagte Smelteverket i Odda. Vi kledde oss nakne og blei smurt inn i kald gjørma, sånn at fabrikkstøvet satte seg ordentlig. Støvet fikk oss til å kaste opp og vi holdt på å fryse i hjel, så smerten blei virkelig fanga av kamera. Odda og Smelteverket har vært en stor inspirasjon for oss, så det er veldig kult å ha spilt inn denne videoen der, sier bandet.

Å bli minnet om Dreamarther igjen er helt perfekt disse dager. Ikke har jeg bare sett musikkvideoen et viss antall ganger, men albumet har også gått en god del runder på repeat igjen. Høstens kulde som sniker seg oppover ryggen, samtidig som låtenes lydbølger forplanter seg.

Må innrømme at det er kort tid mellom hver gang jeg setter albumet på. Blir aldri lei denne miksen av sjangere, den drømmeaktige stemningen og de hardtslående nervepirrende riffene.

Shadows – Producer: Jørgen Hunstad og Eilif Engan Hegle, directed by: Line Klungseth Johansen and Øystein Moe. Production company: Helmet AS og Blinkskudd.

Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*