En liste med høy frika chill faktor

Fever Ray @ Øyafestivalen 2018

Når en som var en del av Gateavisa redaksjonen på midten av 70-tallet og var med på å fornorske det amerikanske ordet freak til frik, føles det unektelig litt bedrøvelig at Wenche Myhre og Ole Paus fikk det norske folk til tro at det fantes en nedre aldersgrense for denne frihetlige livsutfoldelsen.

Foto: Johannes Andersen | Tekst: Stein Fosslie

Hver måned har vi lovet en spilleliste, satt sammen av en person med noe ekstra å anbefale oss. Denne gangen er det Stein Fosslie som står for listen.

Å lette på sløret

Og bare for å ha sakt det, du trenger hverken inhalere eller date Molly for å nyte musikken, den fungerer like godt med lettøl og popcorn.

Så når jeg om litt når denne magiske alder av 66, blir det business as usual. Musikk, litteratur, film/tv-serier og selvfølgelig et trekk eller to en gang i mellom, når jeg fortjener det. Etter å ha blitt intervjuet diverse ganger, og skrevet noen artikler om ungdomstiden min, de siste to årene, føles det utrolig fett å få lov å lette litt på sløret om hvem og hva jeg er i dag. I det minste musikalsk.

Rett nok representerer ikke spillelista hele mitt musikalske spekter, men målet har vært å lage en liste med høy frika chill faktor og da kommer hen ikke unna psykedelia og nærliggende sjangere. Og bare for å ha sakt det, du trenger hverken inhalere eller date Molly for å nyte musikken, den fungerer like godt med lettøl og popcorn. Så press play, tune in and chill out.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*