Energi og villskap fra Combos på Øya 2022

Combos på Øyafestivalen. Foto: Sadan Ekdemir
Combos på Øyafestivalen. Foto: Sadan Ekdemir

Vurdering

Combos på Øya 2022 – 5/6Karakter 5
Trondheimsbandet Combos bobler over av spilleglede, og det smitter over på publikum

Combos spiller livlig og ganske bredbent, hardrock. Med en dæsj stonerrock, hardcore-inspirert vokal, en god dæsj Rage Against The Machine og en stor dose skandirock, viser de, og skaper entusiasme på Hagen-scenen. Det er tidvis litt overtenning, men bandet viser helt tydelig at de elsker å være her. De takker ofte for støtten og gir slengkyss til publikum. Jeg er usikker på om jeg får med meg alle gangene vokalisten stagediver. Det er minst fire.

Combos på Øyafestivalen. Foto: Sadan Ekdemir
Combos på Øyafestivalen. Foto: Sadan Ekdemir

Mitt største problem under konserten, er den ganske anstrengte vokalen. Det er ikke så rart at vokalisten sliter med å synge pent, for han er aldri i ro. Bandet har en smittende spilleglede og det er hardt, med mye trøkk. Samtidig er det ganske melodiøst. Det enorme overskuddet av energi, og det at de blander inn litt kebabnorsk i praten mellom låtene gjør at jeg føler meg gammel, men det skal ikke jeg laste bandet for.

Det er ikke bare full fres. De får også inn noen fete gitarriff. Enkelte av låtene er farlig nær Rage Against The Machine i uttrykk, men Combos har kanskje enda mer ungdommelig villskap. Det er litt overtenning, men det blir ikke kjedelig et sekund.

Alle foto: Sadan Ekdemir

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*