Hadeland-punkerne ute med ny singel

I dag slipper The Good the Bad and the Zuggly (GBZ) singelen West Coast Exile, fra kommende album «Misanthropical House», som er Hadeland-punkernes tredje i rekken.

Foto: Morten F Brennvidde

GBZ er uten tvil av Norges feteste liveband. De har tidligere gitt ut to godt likte plater, og nå slippes den tredje 26. januar. Plata er virkelig noe å glede seg til! Bandet ønsker å få sutringa tilbake i punkrocken og sier at Misanthropical House reflekterer den norske folkesjela. Norske verdier, som stort sett dreier seg om synsing og klaging.

Akkurat som platas første singel Vik Bak Meg Satan er låta West Coast Exile en sånn man bare ikke kan mislike. Helheten både tekst og lydbilde, velgjort og komplett. En smakebit som skaper lysten etter enda mer. Låta er skrevet og innspilt av bandet i Top Rom studio på Hadeland, og produsert av Anders Nordengen.

Om låta sier bandet følgende:

«Det er en låt om hvor idiotisk det er å dra i selvpåført vestlands-eksil, om den komiske ironien av å utsette seg selv for en skjebne tilsvarende tur-retur i Dantes ni helvetesringer. Det er en oppfordring til alle fremtidige idealister, åndsminglere, degenererte studentnoviser og driftighets-kåte fremtidsytere om å avstå fra å forfølge drømmene sine – til folk som sier de har seg selv å takke, men som faen meg ble født i nedoverbakke.»

Disse stedene bør besøkes om du er i nærheten:

16/2: Bergen, Hulen
17/2: Stavanger, Checkpoint Charlie
22/2: Tromsø, Bastard
23/2: Trondheim, Lobbyen
24/2: Oslo, John Dee

Facebook

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*