Golden Core inviterer til doom-fest på Parkteatret på lørdag

Golden Core. Foto: Storm Drabitius
På lørdag feirer doommetal-duen Golden Core 10-års jubileum og plateslipp på en og samme gang. Bandet tar med seg gjesteartister, i tillegg til vennene i Nagirčalmmiid, og byr dermed på en helaften som vil få veggene på Grünerløkka til å runge i lang tid. Det er kun ett sted å innfinne seg på lørdag; Parkteatret!

Nesten fem år har passert siden duoens forrige album, Fimbultýr, tok metalpublikumet med storm. Siden den gang har Golden Core stadig vokst i anseelse, samtidig som antallet spillejobber har økt i samme tempo.

2. Februar kom bandets tredje fullengder, Kosmos Brenner, i platehyllene over hele landet. Mottakelsen har vært enda mer ekstatisk enn sist, og duoen har fått femmere og seksere kastet etter seg.  Albumet er et konseptalbum som tar for seg den norrøne verdensanskuelsen, og temaet på Kosmos Brenner er møtet mellom kaoskreftene, og hvordan verdensordenen kun kan eksistere og opprettholdes i balansen mellom disse kreftene som truer vår eksistens.

Golden Core skal ut på turné med danske Solbrud, og har kun lovet oss én klubbkonsert hjemme i Norge i år, nemlig på Parkteatret 24. Februar. Der bør også du være!

Arrangementsiden finner du her

Kjøp billetter her

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*