Gribbene – Sviker’n

Premiere: Asfaltrockerne er tilbake med sin rykende ferske singel Sviker’n, som er fra deres kommende andre album «Megomani». Låta slippes ikke før fredag (16. november), men du kan høre den hos oss allerede i dag.

Foto: Kristian Dale

Sviker’n er selve essensen av albumet, og er låta som la grunnlaget for tematikken på resten av låtene. Sviker’n er den vennen som tilsynelatende bryr seg, og som du tror du kan lene deg på når livet går deg imot, men som egentlig kun tenker egen vinning, og som gir blanke i alle andre enn seg selv! En person de fleste av oss er velsignet med å ha i livet, sier Marius Roti, vokalist i Gribbene.

Med Sviker’n i mente får vi bare glede oss til å se hva de har stelt sammen denne gang.

Etter forrige albumslipp har det skjedd mye. Både trommeslager Ronny ‘Pøbel’ Olsen og bassist Ole Henrik Lund sluttet etter deres første releasturne. Marius Roti og Kim Raaden Hoque startet på nytt og gjorde ferdig materialet til det nye albumet, som kan ventes på nyåret.

Sist gikk alt fort, nå har Gribbene gitt seg mer tid og kommet frem til sitt sound. I følge Roti er det sånn som de har kommet frem til nå Gribbene skal høres ut. Med Sviker’n i mente får vi bare glede oss til å se hva de har stelt sammen denne gang. Med pessimismen på plass og et budskap om å glemme drømmer for å resignere og ha det fett. Må jo bare bli moro.

Dette er Gribbene:

Marius Roti – vokal

Kim Raaden Hoque – gitar

Mathias Langfeldt – gitar

Tobias Flottorp Heltzer – bass

Arne Steinar Myrvang – trommer

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*