Helt OK Festival 2019 går av stabelen i morgen!

Foto: Fra arragnementets Facebook-side
Helt OK Festival 2019 avholdes for tredje gang på lørdag, og serverer musikk man ikke normalt assosierer med vertskommunen Bærum.

Helt OK Festival er en annerledes musikkfestival som arrangeres i Sandvika. Festdagen har ungdom som målgruppe, med dertilhørende fri aldersgrense og policy om alkoholfritt. Punkbandet Hudkreft (som tidligere har underholdt oss fra scenen) startet det hele, og det er tredje gangen arrangementet avholdes. Arrangørene selv oppsummerer Helt OK Festival med følgende ord:

«- Et initiativ fra ungdommen selv, plukket opp av unge, irriterende ansatte i kultur i Ungdom og fritid i Bærum kommune som har kranglet internt i kommunen for å få lov til og arrangere en festival som operer innenfor en sjanger som ikke står i stil med den etablerte «fin-kulturen» som er Bærums varemerke.»

Festivalen er gratis, og finner sted i Bakgården / Lille Scene i Sandvika. Det blir konserter fra 13-22, og Årets lineup holder – som du kan se under –  svært høy kvalitet. Mange disharmoni-favoritter her!

brenn.
Blomst
Sassy Kraimspri
Faenihælvette
Hudkreft
Skenet Bedrar
Snærk
Yellowroots

Arrangementet på Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*