Ingvild Homme ute med ny låt: Regnet

Foto: Signe Fuglesteg Luksengard
Ingvild Homme fra Skien er godt i gang med sitt tredje album. Nå får vi en smakfull liten munnfull fra det kommende albumet, utgitt på Øra Fonogram.

Les intervju med Ingvild Homme her

Låten «Regnet» handler om å komme seg gjennom det vanskelige og tunge og til noe lysere på den andre siden. Låten er smakfullt arrangert med et åpent og klart lydbilde. Vi får Ingvild Homme på vokal, Pål Hausken på trommer og perkusjon, Bjørn Holm på bass, Andreas Vold Løwe på tangenter, Kjetil Steensnæs på baritongiar, Lise Voldsdal på fiolin, bratsj, oktavbratsj og Aurora Homme Falklev på koring.

«Regnet» er en fin, melankolsk visepop-låt som smyger seg innpå deg. Tekstene til Homme har ofte i seg en ettertenksom og litt mørk undertone, noe vi kan merke i tekstlinjer som: «Hu trodde aldri regnet kunne vare så lenge/Det er som at hu har vokst opp i en tåke/En støy som aldri blei borte/Lukka øyne.»

Ingvild Homme har i samarbeid med Kjetil Steensnæs produsert låten. Den er mixet av Kai Worley og mastret av Karl Klaseie i Øra Mastering.

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/5yWXmcXSxj2POlr3eUtxT4?utm_source=generator» width=»100%» height=»352″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*