Insomniac Bears lanserer debut-EP

I dag slipper retrofuturistene Insomniac Bears sin første EP, «Hypercolor», gjennom Fysisk Format.

Det skorter ikke på relevant erfaring hos kvartetten Insomniac Bears. Gruppen består av Thomas Bratlie Haugland (tidligere Rumble in Rhodos), Marius Drogsås Hagen (Team Me), Marius Ergo (Lukestar, Kaospilot) og den allestedsnærværende Magnus Moriarty. Det hele startet da Moriarty kalte inn sitt lokale drømmelag til en kveld i studio for å spille inn en låt til den årlige sommerkassetten. 

Hør «Hypercolor» nedenfor!

Timingen for et nytt prosjekt kan ha vært riktig, da flere av de oppmøtte nettopp hadde gjennomgått brudd med sine respektive langtidsprojekter. Etter en inspirerende aften med komponering var de snare med å ta valget om å etablere en permanent enhet  som nå bærer navnet Insomniac Bears.

Deres art-pop-tilnærming har som hensikt å formidle nordiske forhold, enten det er naturen, livsstilen, tradisjonen eller øvrige kunstformer. Det musikalske uttrykket fusjonerer elementer fra deres tidligere respektive prosjekter med en ny og spennende tilnærming. Dersom dette faller i smak, vil vi gjerne tipse om at det kommer til å bli avholdt en slippfest på Blå den 23. mars – en fin anledning til å oppleve et band vi trolig vil høre mer av de kommende årene.

Insomniac Bears på Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*