Izabell gir oss den herlige, basstunge bangeren «Elefant»

Foto: John Derek Bishop
Izabell entret for alvor den norske rapscenen i 2014. Da som vinner av Nrk P3s «jenterapkonkurranse». Siden den gang har hun gitt ut en haug med singler og albumet Skyt meg (2018) og vært en viktig stemme innen sjangeren.

Izabell er en allsidig artist som ligger et sted mellom rap, R&B og pop. Hun har et godt øre for beats og en god penn for interessante topics. Den nye singelen «Elefant» er intet unntak. Om låta har Izabell dette å si: «Til de som har brutt med konvensjonene og ikke er redde for å knuse ting på veien». I det låta kicker i gang kjenner jeg på en en slags råskap i form av en forvrengt bass og vokal. Bare venter på at låta skal kicke i gang!

Foto: John Derek Bishop

«Låten beskriver dobbeltheten i det å ta plass, være relevant og det ubehagelige med det å bli sett og ha livet på display»

«Elefant» er produsert av TØFL-vokalist Hans Markus Riisdal. En spennende, nyskapende og deilig basstung produksjon som forsterkes av Izabell som leverer varene. Riisdal klarer å få til noe som høres Izabell ut.  Det helt uten å repetere noe av det som tidligere er gitt ut. Hun har bl.a. jobbet med Kriminell Kunst, Ary, OnklP, Morten Abel, Silvana Imam, Julie Bergan, Christine Dancke, Stella Mwangi og Bendik.

Pressefoto

“Den kuleste beat switchen siden Lars Vaular sin Gi MEG NO BASS” – Poppa Lars (Tungtvann)

Izabell er en av de mest spennende artistene på den norske urbane scenen. Helt fra de aller første singlene «Ka vet du» og «Kontroll» har hun vist at hun er en artist som viser stor musikalsk bredde og ikke er redd for å tråkke opp nye stier. «Elefant» er første singel ut fra en EP som kommer neste år. Fra januar 2023 kan du se Izabell som skuespiller i den nye NRK-serien “Evy og alltid”. Så med andre ord, det er bare å følge med videre for her skjer det saker og ting fremover!

Sjekk ut den nye singelen «Elefant» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*