Konserttips: Drømmedag på Revolver

Darling West på PiPfest 2018. Foto: Johannes Andersen
Revolver byr på drømmedager i bakgården.

Etter to måneder med lockdown er det en sann glede å observere at vi rykker stadig nærmere en normaltilstand. Fra og med onsdag kunne hovedstadsbeboerne nyte noen høyst etterlengtede utepils, og det «fysiske» konserttilbudet har også meldt sin tilbakekomst – riktignok med visse restriksjoner.

I anledning disse gledelige nyhetene har Revolver lansert konsertserien «Drømmedag». Gjennom mai måned åpner de bakgården for konserthungrige gjester, og har satt opp et flott program for de kommende ukene. Revolver har følgende ord om konseptet:

«— Det føles fantastisk å endelig kunne presentere livemusikk på ekte igjen. Bakgården har fått et betydelig ansiktsløft, som i kombo med det beste av det beste fra den norske country/americana-scenen vil få våre gjester til å gå fra strømming til drømming. Vi ønsker alle velkommen til en trygg og hyggelig opplevelse, med lesk fra det nye bryggeriet Beer Flag, og et stjernelag av artister i fokus.»

Hvilke band som utgjør stjernelaget kan du se på plakaten nedenfor, og billetter fås kjøpt på Ticketco. Ta deg en konsert og et par kalde – det har du (høyst sannsynlig) fortjent!

Artwork: Anders Kvammen.

Facebook-event – Torgeir Waldemar

Facebook-event – Darling West

Facebook-event – Jørund Vålandsmyr

Facebook-event – Louien

Facebook-event – Malin Pettersen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*