Kraftfull powermetal-aften på Sentrum Scene med Helloween og Hammerfall

Helloween @ Sentrum Scene 2023 - Foto: Willy Larsen
De gamle powermetal traverne i Helloween og Hammerfall har slått sammen kreftene sine, og endelig fikk også Norge oppleve deres United Forces turné på Sentrum Scene på søndag.

Gutta i Hammerfall fikk æren av å starte showet denne kvelden, og dette var faktisk deres konsert nr. 1000! Ikke verst for gutta fra Sverige som også feirer 30-årsjubileum i år.

Hammerfall @ Sentrum Scene 2023 – Foto: Willy Larsen

Vokalist Joacim Cans var som vanlig i det joviale hjørnet, og det virker som han alltid trives på scenen i Norge. Sammen med gitarist Oscar Dronjak og de andre i bandet spilte de et forrykende 75 minutters sett, hovedsakelig bestående av klassiske låter fra deres tidlige album. Men vi fikk også noen nyere låter som «Brotherhood» og «(We Make) Sweden Rock».

Stemningen stod i taket under avslutningslåta «Hearts on Fire», og det var tydelig at svenskene har mange fans i salen.

Kveldens hovedattraksjon

Deretter var det bare å glede seg til kveldens hovedattraksjon Helloween som entret scenen etter en halvtimes omriggingspause.

Helloween @ Sentrum Scene 2023 – Foto: Willy Larsen

De tyske powermetal-pioneerene stilte med vokalister fra tre forskjellige perioder. Kai Hansen, Michael Kiske og Andi Deris stilte alle på scenen og ga fansen i salen en storslagen avslutning på kvelden, sammen med resten av bandmedlemmene.

Helloween @ Sentrum Scene 2023 – Foto: Willy Larsen

Helloween har holdt det gående i snart 40 år, og holder fortsatt koken foran et utsolgt Sentrum Scene.

Her kan du se flere bilder fra kvelden.

Alle foto: Willy Larsen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*