Låtslipp fra Veislakt!

Foto: Promobilde
Dagens nye singel fra Veislakt er en cover av Dead Boys’-klassikeren Sonic Reducer.

Veislakt er en kvartett med medlemmer fra bortimot hele Stavanger-regionen, som musikalsk befinner seg i området punk/hardcore og metall/hardrock. Denne sjangerblandingen i kombinasjon med at de synger på sin lokale dialekt har resultert i at de gjerne omtales som et Jærcore-band. Det startet som et enmannsprosjekt i 2014, men har med tiden blitt et fulltallig band med tre fullengdere under beltet. Veislakts fjerde album kommer neste år, med «Sonic Reducer» som en av singlene.

Tenke sjæl

Originalen, som ble utgitt i 1977, har en høy stjerne i punk-kulturen. og har blitt covret av band som Pearl Jam, Overkill, Die Toten Hosen og Foetus.

«Sonic Reducer» opprinnelig ble skrevet av Cheetah Chrome og David Thomas mens de spilte i Rocket From The Tomb. De to tok den derimot med seg videre da de formet Dead Boys, hvor den fikk en ny tekst pennført av Stiv Bators. Låten har rukket å bli 42 år,

Godt i tråd med sjangerens ånd handler låten om å sky det som er mainstream, og om å tenke selvstendig i forhold til resten av samfunnet. Originalen, som ble utgitt i 1977, har en høy stjerne i punk-kulturen. og har blitt covret av band som Pearl Jam, Overkill, Die Toten Hosen og Foetus. Sjekk ut Veislakts versjon under!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*